fadhirul's FotoPage

By: fadhirul alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 23-May-2008 10:07 Email | Share | | Bookmark
surf trip in Bali

 
 
 
View all 4 photos...
surf trip di Bali keren banget deh.


Saturday, 5-May-2007 21:46 Email | Share | | Bookmark
My Last Day in Sor Thanikul Gym

the last pic with Kru Barry Norman and Fighters
The fighters
Kru Barry Norman's and Master A's fighters
oh, cam x caya plak pejam celik pejam celik arini dah last day aku training kat Sor Thanikul. cepat nyer masa berlalu, dah nak kena balik ke M'sia. berat jugak hati aku nak tinggalkan korang semua. Peluh yang mengalir, darah yang telah kita tumpahkan bakal menjadi kenangan untuk selamanyer. aku harap dapat la jumper korang balik, lagi cepat lagi bagus. argghhh....cam tak caya plak....


Thursday, 3-May-2007 16:30 Email | Share | | Bookmark
I know wut South Shields' Boyz did last raya

sesudah bersembahyang di pagi raya (SOUTH SHIELDS)
menjamu kueh raya dari kampung
 
View all 11 photos...
gambar time last raya. ada raya kat South Shields, pastu gi UK muslim Eid Celebration kat London, then serbu rumah students manager, Pn. Rashidah Ali. Sedih woooo...xbalik raya...


Thursday, 3-May-2007 16:01 Email | Share | | Bookmark
Our last holiday in Rome

haaaa, ni la colloseum klu adik2 sumer nak tau
 
colloseum dari dalam
View all 12 photos...
haha...penat siol jalan kat rome, sampai melecet kaki aku. pastu kena berak ngan burung la, itu la, ini la. tapi ape2 pun gi rome that day memang happening, tambahan pulak gi dengan bebudak kepala masuk air, memang huru hara rome dibuatnyer....


Thursday, 3-May-2007 15:10 Email | Share | | Bookmark
bebudak marine from south shields

main air ke bang..????
workout kat gym...muka dah cam nak terketut aku tengok...haha
merayau kat south shields
View all 8 photos...
ni la pics bebudak marine from south shields. haha..aku sendiri pu nak tergelak bila tengok pics nih. ape2 pun aku nak ucap tahniah kat korang sumer (termasuk la kat diri aku sendiri) kerana dah lulus Class 4 Oral Exam. Taniah skali lagi kepada engineer sume. kepada yg kurang bernasib baik, kena refer tu, jgn mudah putus asa. hari korang akan sampai gak. kami doakan korang berjaya. amin...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net